Ouders

Lust ik niet...
Ik wil niet eten...
Ik hoef niet meer...

Je kind is een zeer moeilijke eter en je zit met je handen in het haar. Dan is het mogelijk om langs te komen bij het eerstelijns eetteam Haaglanden. Hiervoor is altijd een verwijzing nodig van bij voorbeeld een kinderarts, jeugdarts (JGZ) of een andere zorgprofessional.

Heb je al een verwijzing?

Je kunt je kind aanmelden via de contactpagina. Na de aanmelding ontvang je enkele formulieren om in te vullen. Deze stuur je ingevuld retour, samen met de verwijsbrief. Als we al deze informatie hebben ontvangen, wordt er een afspraak met jullie gepland.

Heb je al een verwijzing?

Voor de afspraak kom je naar de spreekuurlocatie samen met jullie kind. Bij voorkeur spreken we bij deze eerste afspraak beide ouders.

De afspraak is met twee behandelaars van het eetteam. Samen bespreken we waar u tegen aan loopt bij het moeilijke eten van jullie kind. In dit gesprek van ca. 1 uur zullen alle aspecten worden besproken die nodig zijn om te bekijken welke behandelaars van het eetteam jullie het beste kunnen helpen. Bij deze individuele zorgverleners wordt dan een adviesgesprek ingepland.

Tijdens de intake ontvangt u nog geen advies. Dat zal volgens als we hebben beoordeeld bij wie u het beste terecht kan en u daar een eerste vervolggesprek heeft.

De voortgang wordt regelmatig besproken in het eerstelijns eetteam. Zo kunnen we zorgen dat u altijd de juiste adviezen krijgt en de zorgverleners spreekt die u kunnen helpen bij de problemen waar jullie en jullie kind tegenaan lopen.

Hieronder vind je de algemene voorwaarden en privacyverklaring die van toepassing zijn.

Privacyverklaring

Ouders